Four Seasons Parasols rondom zwembad Camping de Molenhof
Four Seasons Parasols rondom zwembad Camping de Molenhof

Four Seasons Parasols rondom zwembad Camping de Molenhof

Vakantievierende gasten van camping de Molenhof in Reutum (Overijssel) kunnen vanaf nu heerlijk ontspannen onder de stalen parasols Four Seasons van Nola. Rondom het zwembad van deze gezellige familiecamping in het hart van Twente zijn 5 parasols geplaatst in een vrolijke oranje kleur die mooi aansluit op de huisstijl van de camping. Een duurzame oplossing waar de campinggasten nog vele jaren plezier van zullen hebben.

Duurzame kwaliteit die het hele jaar zijn werk doet

Het management van camping de Molenhof was op zoek naar een duurzame en permanente oplossing om hun gasten een schaduwplek te geven rondom het zwembad. Dat de parasols de spullen van de badgasten tevens bescherming bieden tegen een zomerse bui is een mooie bijkomstigheid! Kortom, in the Four Seasons vond men de ideale oplossing tegen zon en regen.

Na minder goede ervaringen met parasols opgebouwd uit stof en aluminium was het tijd een variant aan te schaffen die eenvoudig te onderhouden is, tegen een stootje kan en gewoon het hele jaar door buiten kan blijven staan. De Four Seasons voldoet aan al deze criteria!

De bladen van de parasols zijn gemaakt van 1,5 mm dik aluminium plaatstaal gecentreerd rondom een stalen paal die stevig is verankerd op de grond en dus iedere windvlaag zal kunnen weerstaan. Een ander groot voordeel van deze sterke stalen parasols is dat zij, in tegenstelling tot vele stoffen varianten, niet zullen verkleuren.

Bijzonder ontwerp in alle kleuren verkrijgbaar

Ontworpen met een opvallend profiel dat een beetje schuin wegkantelt van de basis, voegt de Four Seasons een eigentijds, modern element toe aan het terras van het buitenzwembad van de camping.

Voor dit project werd gekozen voor een mooie zonnige oranje variant van de parasols. Een prachtig contrast met het blauwe zwembadwater en de natuurlijke groene omgeving.

Verkrijgbaar in elke gewenste RAL kleur zal deze unieke parasol een toevoeging zijn aan iedere omgeving die wat schaduw en bescherming kan gebruiken zoals het terras van een horecagelegenheid, een kantoortuin, een dakterras of bij een recreatiegebied.

Klik hier voor meer informatie over dit product

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?