Haagse Sporttuin multifunctioneel sportcomplex
Haagse Sporttuin multifunctioneel sportcomplex

Haagse Sporttuin multifunctioneel sportcomplex

De Haagse Sporttuin Schilderswijk is na een grondige renovatie officieel heropend. Een multifunctioneel sportcomplex van 2000m² dat kinderen uit de Schilderswijk de kans biedt om laagdrempelig deel te nemen aan georganiseerde sportactiviteiten. De activiteiten in de Haagse Sporttuin worden georganiseerd door gymdocenten van basisscholen in samenwerking met sociaal - maatschappelijke instellingen binnen de wijk.

Sebastiaan Nederhoed, coördinator van de Haagse Sporttuin Schilderswijk, heeft zich samen met de Gemeente Den Haag hard gemaakt voor het innovatieve Skills Garden. Een concept voor de inrichting van een beweegvriendelijke openbare ruimte om te sporten, te spelen en om sociale ontmoetingen te stimuleren. Het is een uitdagende plek voor jong en oud geworden, vol kleurrijke kunstgrasvelden, heuvels, toestellen en zitplekken.

Veelkleurige speel- en zitelementen langs het veld

De keuze voor de banken, zitelementen en tafels sluit naadloos aan bij het ontwerp van Skills Garden. Sportief, speels en net als de sportvelden met opvallende vrolijke kleuraccenten. De Loop Arc Banken die aan de zijlijn staan nodigen kinderen uit om te chillen en om hun vriendjes aan te moedigen. De fraai vormgegeven banken zijn vervaardigd uit polyethyleen en zijn door de veilig afgeronde vormen zeer kindvriendelijk. De kleuren rood, blauw en groen passen perfect bij de bij de kleuren van de sportvelden. Gelukkig maar dat onze Loop Arc in 12 kleuren verkrijgbaar is zodat de juiste match altijd wordt gevonden.

Zit - speel - ontmoet op knaloranje buitenmeubilair

De combinatie van een ronde Loop Cone tafel en 5 Loop Up poefjes zorgt voor een verrassend leuke picknickopstelling. Door te kiezen voor ronde vormen en 1 opvallende kleur ontstaat er een centrale ontmoetingsplek. Hier verzamelen sporters en toeschouwers zich om samen te eten, te kletsen en plezier te maken! De complete Loop Picknicktafel is eenvoudig schoon te houden, UV-bestendig en bestand tegen ieder weertype.

Marina veldbank maakt toeschouwers blij

De Marina banken zijn zeer geschikt voor naast de sportvelden en bovendien makkelijk verplaatsbaar. De bank heeft een warme uitstraling en is duurzaam en mooi afgewerkt. De zitting is gemaakt van Guinees hardhouten latten en het metalen onderstel is afgewerkt met een roestwerende coating en vergt nauwelijks onderhoud.

Trots op eindresultaat!

‘Ik blijf er van genieten! We hebben zoveel kleur toegevoegd aan een toch al enorm kleurrijke wijk, de Haagse Schilderswijk!’ zegt Sebastiaan Nederhoed.

Concept & ontwerp: Athletic Skills Model & Kragten
Opdrachtgever: Gemeente Den Haag
Coördinator Haagse Sporttuin: Sebastiaan Nederhoed

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?