Kijk omhoog of kom lekker zitten in Luchtvaartmuseum Aviodrome
Kijk omhoog of kom lekker zitten in Luchtvaartmuseum Aviodrome

Kijk omhoog of kom lekker zitten in Luchtvaartmuseum Aviodrome

Bij het Aviodrome in Lelystad ontdek je een wereld vol avontuur en maak je een vlucht door de geschiedenis van de Nederlandse luchtvaart. Het complete binnenmuseum is recentelijk onder handen genomen en opnieuw ingericht. Tjinco heeft voor de entreehal en de verschillende expositieruimtes tijdloos meubilair mogen leveren.

Wachtbankjes in de entreehal

Bij de ingang van het museum is er gekozen voor de stijlvolle Paxa Light bank. Een moderne, stevige bank om het wachten voor de bezoekers te veraangenamen. Het strakke, ingetogen ontwerp en de witte kleur van deze bank sluit naadloos aan bij de inrichting van de entreehal. Het zitgedeelte is opgebouwd uit witgelakte vurenhouten latten die rusten op dunne stalen zijpanelen.

Passepartout banken: strak & tijdloos

Voor de expositieruimtes waren de inrichters op zoek naar stevige, moderne banken zonder rugleuning. Bij voorkeur ook in de kleur wit. Het oog is uiteindelijk gevallen op de Passepartout HPL bank vanwege het stijlvolle design. Dit matcht uitstekend met het strak vormgegeven interieur van de verschillende expositieruimtes. De banken zijn opgebouwd uit een stalen frame met een zitting van hogedruklaminaat. De HPL-zittingen zijn makkelijk te onderhouden en gaan jarenlang mee.

Opdrachtgever: Aviodrome

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?