Sociale picknicktafels op dakterras Trudo Toren
Sociale picknicktafels op dakterras Trudo Toren

Sociale picknicktafels op dakterras Trudo Toren

Wonen in Strijp-S in Eindhoven in een duurzaam architectonisch hoogstandje. De 18 verdiepingen tellende Trudo Toren is ontworpen door de vermaarde Italiaanse architect Stefano Boeri. De 70 meter hoge toren biedt ruimte aan 125 sociale huurwoningen. Het is het allereerste verticale bos in Nederland. Hier woon je met de vier seizoenen, met bloesems in de lente en vallende blaadjes in de herfst.

Op de derde verdieping bevindt zich een gezamenlijke binnenruimte met een groot dakterras waar medebewoners elkaar ontmoeten en activiteiten organiseren. De aanwezige gemeenschappelijke keuken stimuleert om samen te eten op de Tour picknicktafels van Tjinco. Vanaf deze fraaie betonnen tafels kan men dan genieten van het uitzicht.

Robuuste Tour picknicktafels van beton

De eendelige Tour Picknicktafel is gemaakt van gewapend UHPC beton en heeft een stoere uitstraling. Qua vorm en kleur wordt de lichtgrijze tafel op een natuurlijke manier opgenomen in de omgeving. Een ideale sociale tafel voor bewoners en bezoekers om samen te eten, te werken of gewoon even niets te doen. De Tour tafel heeft nauwelijks onderhoud nodig. Deze steengoede tafel is onbreekbaar, vandalismebestendig en los te plaatsen dankzij zijn hoge gewicht. De anti graffiti afwerking voorkomt dat vuil zich aan het oppervlak hecht.

Met dank aan onze opdrachtgever Stichting Sint Trudo. De groene Trudo Toren in Eindhoven is in race voor architectenprijs Beste Gebouw 2022. Wij zijn trots dat Tjinco hier een bijdrage aan heeft geleverd.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?