Meubilair met industriële uitstraling voor Haasje Over
Meubilair met industriële uitstraling voor Haasje Over

Meubilair met industriële uitstraling voor Haasje Over

Haasje Over is een stoer gebouw dat past bij het industriële karakter in de wijk Strijp-S in Eindhoven. De basis van het gebouw bestaat uit een 19 verdiepingen tellende woontoren. Vanuit de toren zijn een tweetal verbindingsbruggen aangelegd naar bestaande karakteristieken gebouwen op het voormalig Philips terrein. Voor de glazen luchtbrug heeft Tjinco stoer, betonnen meubilair geleverd.

Sterk en strak vormgegeven betonnen meubilair

De robuuste betonnen Lamina banken en tafels sluiten perfect aan bij het industriële ontwerp van de glazen verbindingsbrug. Door de banken en tafels te combineren ontstaat er een natuurlijke picknickopstelling. Gekozen is voor de kleur zwart, die perfect aansluit bij de uitstraling van de brug. De sociale ontmoetingsplek die hier is gecreëerd nodigt bewoners uit om samen te chillen, een kop koffie te drinken of wat te werken.

De Lamina banken en tafel zijn gemaakt van gewapend en gezuurd beton en zwaar genoeg om los te plaatsen. Het meubilair is bestand is tegen alle weersomstandigheden, krasvast en vandalismebestendig. De elementen hebben nauwelijks onderhoud nodig en de anti graffiti coating voorkomt dat vuil zich aan het oppervlak hecht.

Duurzame Shark banken in hal van woontoren

De organisch vormgegeven Shark banken zijn een echte eye catcher in de entreehal van het complex. De antracietgrijze banken dragen bij aan een stijlvolle ontmoetingsplek voor de bewoners en bezoekers van het gebouw. De banken hebben een goede zit en bieden plaats aan ca. 10 personen. De speels vormgegeven banken zijn gemaakt van polyethyleen en 100% recyclebaar.

Opdrachtgever: Sint Trudo
Hoofdaannemer: Stam en de Koning

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?