Universiteit Leiden kiest Hop Hop zitelementen voor binnenplaats
Universiteit Leiden kiest Hop Hop zitelementen voor binnenplaats

Universiteit Leiden kiest Hop Hop zitelementen voor binnenplaats

Op de binnenplaats van de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden is het vanaf nu prima toeven op de Hop Hop banken en stoeltjes van Miramondo.

De facilitaire afdeling van de faculteit benaderde ons met de vraag mee te denken over zitplekken op de bestaande muurtjes van de binnentuin. Zowel de stoeltjes en bankjes uit de IL Posto-lijn als de Hop Hop serie zijn overwogen alvorens vanuit esthetisch oogpunt voor laatstgenoemde gekozen werd.

Nooit meer koude billen dankzij bankje op bestaande rand of trap

Een bestaande rand, trap of muur kan koud en onprettig aanvoelen. De Hop Hop zitelementen bieden een uitnodigde oplossing en voorkomen koude billen. Na een stevige bui schuif je de sneeuw of regendruppels even weg en de bankjes voelen al snel prettig aan dankzij de natuurlijke houten zitting.

Buitenbank in naturel hout of kleur

De zitting en de rugleuning van deze serie duurzaam straatmeubilair is gemaakt van Larikshout. Een fijn natuurlijk product dat zowel onbehandeld als gelakt toegepast kan worden. In Leiden koos men voor het stijlvolle Agaat grijs dat prachtig integreert met de bestaande kleuren op het pleintje. Op zoek naar wat meer kleur voor jouw project? De houten onderdelen van de Hop Hop serie zijn leverbaar in 13 verschillende RAL kleuren zoals groen, rood, grijs, beige en oranje. Het hout is licht gegroefd waardoor kleine krasjes als gevolg van vandalisme nauwelijks zichtbaar zijn. Voor extra zitcomfort is op de faculteit gekozen voor stoelen en banken met rugleuning en armleuning maar het gehele assortiment van dit buitenmeubilair is ook te bestellen zonder rug- of armleuning.

Bank voor op bestaande rand, muur of trap

Als bank op een bestaand randje of een trap zijn de Hop Hop elementen een natuurlijke aanvulling. Geen bestaande elementen aanwezig? Geen probleem! Wij leveren ook maatwerk sokkels en steenkorven waarop de Hop Hop zitjes gemonteerd kunnen worden. Dankzij een professionele en specialistische montagetechniek en de toepassing van veiligheidsschroeven zijn de banken, stoelen en zitelementen zodanig verankerd in de ondergrond dat ze vandalismebestendig zijn.

Groot assortiment buitenmeubilair voor de openbare ruimte

De Hop Hop lijn biedt een zodanig breed assortiment dat voor iedere situatie in de (semi-) openbare ruimte een geschikte opstelling te maken is. Naast de meubels zonder onderstel zijn verschillende los te plaatsen tafels, stoelen, banken en een lounge stoel (chaise longue) verkrijgbaar in dezelfde herkenbare lijn. Zo is in de binnentuin in Leiden een mooie combinatie gemaakt met een aantal losse banken met een afmeting van 195 cm. De banken met onderstel zijn zowel los te plaatsen of te verankeren in de grond.

Benieuwd naar meer toepassingsmogelijkheden van de Hop Hop serie voor bijvoorbeeld een winkelcentrum, dakterras, ziekenhuis, park, plein of horecagelegenheid? Bekijk hier ook de Hop Hop tafel en de Hop Hop stoel.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?