Let’s meet at the Parco!
Let’s meet at the Parco!

Let’s meet at the Parco!

De Parco meubelserie is een uitgebreide collectie straatmeubilair van FSC gecertificeerd hout, boordevol combinatiemogelijkheden om prettige, ontspannen ontmoetingsplekken te realiseren in de openbare ruimte.

Eindeloos veel combinatiemogelijkheden voor parken, pleinen of terrassen

Binnen onze collectie meubilair voor de publieke ruimte biedt de Parco serie veruit de meeste variaties. Ronde tafels, rechthoekige tafels of vierkante tafels en allen in een in zowel een hoge als lage variant. Daaibare stoelen en vaste stoelen al dan niet met of zonder armleuning. Banken met of zonder rugleuning in diverse lengtematen en lounge banken om heerlijk op weg te dromen in een groene omgeving: kortom, kies je voor Parco, dan is er heel veel mogelijk!

Stevig en stijlvol straatmeubilair om vast te verankeren in of op de grond

De verschillende tafels, stoelen, krukjes en banken uit de Parco serie zijn vast te verankeren in of op de grond. Een set Parco draaistoelen in het gras, een rij Parco banken op tegels of een picknicktafel opstelling gegoten in het beton? Alle opstellingen kunnen veilig vastgezet worden waarmee ze bijzonder vandalismebestendig zijn en jarenlang meegaan.

Kleur in de openbare ruimte nodigt uit elkaar buiten te ontmoeten

De buitenmeubels uit de Parco serie zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Een set rode stoelen op een plein in een stedelijke omgeving vormt direct een eyecatcher waar men van zal denken: ‘daar ga ik even heerlijke zitten!’. Mag het nog bonter? Combineer dan een Parco tafel met diverse vrolijke gekleurde Parco stoelen! Aan de slag dus met dit kleurenpallet naar keuze die mensen uitnodigt samen te komen in de buitenlucht!

Bekijk hier het volledige Parco assortiment

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?