Hop Hop Banken voor zwembad Ganzewiel Raamsdonksveer
Hop Hop Banken voor zwembad Ganzewiel Raamsdonksveer

Hop Hop Banken voor zwembad Ganzewiel Raamsdonksveer

Voor de bezoekers van zwembad De Ganzewiel in Raamsdonksveer zijn er heerlijke sportieve en sociale ontmoetingsplekken gecreƫerd aan de rand van het buitenzwembad. Rondom het gerenoveerde zwembad zijn nu houten Hop Hop bankjes en zitelementen van Miramondo geplaatst.

Bouwbedrijf Vaessen uit Raamsdonksveer was op zoek naar houten zitelementen voor op bestaande betonnen traptreden. Deze deden dienst als zitplaatsen en bepaalden in belangrijke mate het beeld van het buitenzwembad. Door de Hop Hop zitelementen te plaatsen ontstaat er een vriendelijker uitstraling en kunnen bezoekers een stuk aangenamer zitten.

Comfortabele zitplek met een natuurlijke uitstraling

De originele maar ook praktische Hop Hop zitelementen zijn op de bestaande betonnen trappen gemonteerd. Er is gekozen voor zitjes met en zonder rugleuning, waardoor er een speels en gezellig effect ontstaat. De houten latten van de zitjes en de banken zijn gemaakt van blank gelakt larikshout en een frame uit profielstaal. Ze geven de traptreden de functie van een zitplek met een natuurlijke uitstraling.

Zwembad De Ganzewiel is klaar voor het nieuwe seizoen! Het wachten is nu op de zon en het is te hopen dat ze na de corona versoepeling snel open mogen.

Gebruikte producten

Projectadvies?
Bel of mail!

Op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en projecten?