Nieuws

Scoop plantenbakken voor winkelcentrum Koningshoek in Maassluis

11-03-2019

De bezoekers aan winkelcentrum Koningshoek in Maassluis worden welkom geheten door de vrolijk gekleurde plantenbakken Scoop van de firma Manga Street.

Vrolijk gekleurde haag aan bloembakken voor...

Flexibele banken voor winkelcentrum Heuvel in Eindhoven

05-03-2019

Winkelcentrum Heuvel in het centrum van Eindhoven biedt haar bezoekers sinds kort zitplekken op onze Loop Arc banken in een stijlvol antracietgrijze kleur.

Chique grijze banken in...

Universiteit Leiden kiest Hop Hop zitelementen voor binnenplaats

20-12-2018

Op de binnenplaats van de faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden is het vanaf nu prima toeven op de Hop Hop banken en stoeltjes van Miramondo.

Lonc Seaser stoelen voor dakterras Universiteitscampus Twente

17-12-2018

Studenten van de Universiteit Twente, die wonen op het campusterrein, kunnen vanaf nu na het studeren uitrusten, relaxen en ontspannen op de Seaser stoelen van LONC.

Picknicktafels voor gerenoveerd Burgerweeshuis Amsterdam

04-12-2018

Het voormalig Burgerweeshuis in Amsterdam is gerenoveerd en geschikt gemaakt als kantoorgebouw en expositieruimte. Gebiedsontwikkelaar BPD heeft haar intrek genomen in dit prachtige rijksmonument van de hand van...

Stijlvolle banken en plantenbakken voor winkelcentrum Enschede Zuid

27-11-2018

Deze zomer werden wij benaderd door het vastgoedbedrijf verantwoordelijk voor de renovatie van Winkelcentrum Enschede Zuid. De vraag was een ontwerp te maken voor de openbare pleinen en...

Loop meubilair voor culturele hoofdstad Europa

23-11-2018

Wat een prachtig resultaat van het project Kruidenkracht in de Hempersermeerpolder bij Leeuwarden! Een project in het kader van Leeuwarden-Friesland 2018 Culturele hoofdstad van Europa.

In opdracht...

Grootste Campus van Noord Europa verrijkt met Shark banken

06-11-2018

Op het plein voor de grootste studentencampus van Noord-Europa: Campus Uilenstede kunnen de bewoners vanaf nu ontspannen en ontmoeten op onze opvallende rode Shark banken. De 22-jarige student...